Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

International Alexander – Premiul de excelență în transporturile rutiere

Cu o creștere a cifrei de afaceri în 2020 de aproape 4,5 milioane de euro, de la 84,9 milioane de euro, International Alexander a reușit să iasă mai puternic din pandemie, în ciuda restrângerii continue a sectorului auto, prioritar pentru afacerile companiei cu sediul în Arad. Profitul a crescut cu aproape 40%, de la 4 milioane de euro la aproape 6 milioane de euro, și asta în condițiile în care și valoarea activelor a crescut cu 17%, de la cca 57 la 67 de milioane de euro. Iar International Alexander este doar una dintre companiile care se ocupă de transporturi, în Holding existând și alte 12 companii care fac expediții, logistică, distribuție, transport specializat etc.

În aceste condiții, Internațional Alexander devine compania de transport de referință pentru industrie în România, drept pentru care anul acesta revista Tranzit i-a acordat un Premiu de excelență pentru rezultatele foarte bune obținute pe toate planurile. După preluarea la sfârșitul lui 2020 a companiei din Târgoviște, Vio Transgrup, International Alexander Holding devine unul dintre cele mai importante grupuri din industria transporturilor nu numai din România, ci și din regiunea central și est-europeană.

„Este extraordinar să avem astăzi Internațional Alexander și Vio Transgrup în fruntea clasamentului, însă vreau să felicit absolut toți transportatorii”, a spus Loredana Apreutese, directorul general al companiei cu ocazia Galei Tranzit. „A fost un an extrem de dificil pentru toată lumea. A fost un an în care toate firmele de transport au demonstrat că au ținut România în mișcare. Transporturile au fost esențiale în această perioadă și în spatele succesului livrărilor de mărfuri stă multă muncă, lucrurile fiind poate mult mai dificile decât par din exterior.”

Internațional Alexander a câștigat până acum de 4 ori Premiul I al competiției Tranzit „cel mai eficient operator de transport cu capital românesc“.

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

Articole similare

Ad