Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit: Express Euroscan, Routier European Transport și Eliton Trans, noii performeri în Topul Tranzit!

Viziune, dezvoltare constantă și multă muncă! Acestea sunt pe scurt doar câteva dintre atributele care au propulsat trei companii românești – Routier European Transport, Eliton Trans și Express Euroscan – aflate pentru prima dată în Topul celor mai eficienți operatori de transport marfă din România. Dacă de data aceasta s-au mulțumit cu poziția de finaliști, iată că au toate premisele ca la anul, în 2022, să fie pe podium!

După un an de pandemie, revista Tranzit a decernat, vineri, 10 decembrie, în cadrul Galei Tranzit de la Cluj, premiul „Cel mai eficient operator de transport marfă din România“. La această categorie au fost nominalizate mai multe firme de transport cu capital românesc. Pentru prima dată aflate în postura de finalist, deși nu au reușit să intre pe podium, Express Euroscan, Routier European Transport și Eliton Trans s-au remarcat prin cifrele obținute în 2020, dovedind că prin multă muncă și cu un excelent simț vizionar poți realiza lucruri mărețe și te poți bate de la egal la egal cu giganții din industrie. Este pentru prima dată când cele trei companii cu acționariat românesc ajung în Topul Tranzit.

Pentru Express Euroscan, premiul este cu atât mai special, cu cât în top sunt prezente cu precădere companii din centrul și vestul țării, iar compania Express este din Suceava, acolo unde producția este ca și inexistentă. „Sperăm ca la anul să avem o autostradă! Dacă vom avea autobenzi, cu siguranță vom fi mai sus în Topul Tranzit. Nu în ultimul rând, tot ce am realizat în această companie a fost alături de familie, alături de fratele meu Ovidiu“ – Nelu Plăcintă, COO Express Euroscan.

„Mulțumim frumos revistei și echipei Tranzit pentru premiu! Din punctul meu de vedere este premiul oamenilor care urmează echipa Routier European Transport. Deși un an zbuciumat, 2020 ne-a prins într-o continuă adaptare din 2018-2019 când am început transportul intermodal și, pe final, după doi ani grei, am reușit să ne eficientizăm, astfel că 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani ai noștri. Sperăm să ne mai vedem!“ – Rareș Retegan, Manager Routier European Transport.

„Este mai mult premiul echipei și doar o mică parte al meu. Și mă refer atât la echipa de la birou, cât și la cea de pe șosea, șoferii noștri“ – Iulian Andreică, Manager Eliton Trans.

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

Articole similare

Ad