Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gala Tranzit: Dunca Expediții și Ravitex împart podiumul!

Gala Tranzit s-a desfășurat vineri, 10 decembrie, la Grand Hotel Italia din Cluj, în format hibrid, adunând laolaltă valoroși specialiști din industrie. Ca de fiecare dată, unul din cele mai așteptate momente a fost cel al decernării premiilor Tranzit, în mod special cele de la categoria „Cel mai eficient operator de transport cu capital românesc“.

Dacă locul întâi a revenit Vio Transgrup din Dâmbovița, fondată de omul de afaceri Viorel Angelescu și preluată acum de Internațional Alexander Holding, iată că acum premiile al doilea și al treilea au revenit unor companii românești la fel de cunoscute în piață, ambele din Timiș, dar care nu au urcat niciodată pe podiumul Galei Tranzit: Dunca Expediții și Ravitex.

Prima este o companie care de câțiva ani punctează și la capitolul profitabilitate, după ce ani de zile avea unele dintre cele mai mari volume de transport. Cu activități extinse atât pe internațional, dar și pe intern, Dunca s-a dezvoltat și în afara României și a crescut volume de transport intermodal. „Ne bucurăm că ne-am clasat atât de sus și este o recunoaștere a muncii celor aproape 600 de angajați care în acest an au depus un efort extraordinar, într-o perioadă extrem de dificilă” – Doru Husarciuc, directorul general Dunca Expediții.

„Am căutat să ne consolidăm și să ne poziționăm foarte bine ca și stabilitate. Dunca Expediții are, poate, cea mai bună resursă umană din țară. Vorbesc din punct de vedere al anilor de lucru și al experienței managementului. Ne reinventăm în fiecare zi, încercăm să devenim mult mai buni, să fim stabili, să putem pregăti firma pentru ziua de mâine. Avem proiecte foarte mari, proiecte elaborate, pe zona de digitalizare evoluăm, de câțiva ani am încercat să facem conexiuni pe arii foarte mari din Europa. Pe partea de intermodal suntem deja cunoscuți, avem deja multe trenuri pe care le încărcăm, adică suntem într-o continuă dezvoltare. Menținem atât transportul intern, cât și transportul extern, dar avem și proiecte intracomunitare foarte puternice. Anul viitor va fi foarte greu pentru acest domeniu, dar toată lumea, toți transportatorii iubesc acest domeniu, luptă pentru el și asta facem și noi în fiecare zi. Căutăm să ne motivăm oamenii, să îi ținem aproape de noi, căutăm să rămânem în ochii clienților așa cum ne cunosc: o firmă serioasă, cu principii serioase”, a mai spus Doru Husarciuc.

Locul al treilea a revenit tot unei companii timișorene, de aceasta dată Ravitex, un business extrem de solid, specializat, care știe să își aleagă cu prudență partenerii și reinvestește profitul.

„Mulțumim pentru sprijin. Într-adevăr a fost un an extrem de dificil pentru întreaga breaslă. Gândind pașii cu calm, responsabilitate și pe niște strategii solide, cred că este loc pentru toți în momentul acesta pe piață și trebuie să găsim manierele de a profita de acest lucru“ – Cosmin Coman, Director Strategy and Business Development Ravitex.

https://traficmedia.ro/gala-tranzit-2021/

Articole similare

Ad