Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Freshful oferă transport gratuit pentru clienții eMAG Genius

Freshful lansează o campanie promoțională dedicată tuturor clienților eMAG Genius prin care oferă transport gratuit la comenzile ce conțin produse în valoare de minim 200 lei, plasate în perioada 13 decembrie 2021 – 28 februarie 2022.

Astfel, primul hypermarket 100% online din România propune pe lângă un mod convenabil de a face cumpărăturile alimentare și unul avantajos  celor peste 150.000 de utilizatori ai subscripției eMAG Genius din București și Ilfov. Intervalele de livrare și condițiile campaniei promoționale sunt disponibile pe Freshful.ro sau în aplicație.

Utilizatorii eMag Genius vor să câștige timp, pun preț pe accesibilitate și încep să își dorească o diversitate de produse pe care să le primească acasă. De aceea Freshful le oferă, de azi, un coș complet de cumpărături alimentare livrate fără efort și fără costuri de transport”, menționează Anca Leopea, Marketing Manager Freshful by eMAG.

Anca Leopea – Marketing Manager Freshful by eMAG

În ultimul an și jumătate clienții eMAG Genius au manifestat un interes crescut pentru categorii noi de produse, iar alimentele proaspete și de calitate reprezintă unele dintre ele. De acum, prin parteneriatul cu Freshful, ei pot cumpăra rapid, din fotoliul de acasă sau de la birou, produse proaspete precum fructe, lactate sau pâine, fără grija costurilor de transport. Ne bucurăm că astfel putem oferi clienților Genius acest nou beneficiu care îi ajută să economisească timp și bani”, a declarat Andrei Șercănean, E-commerce Service Director eMAG.

Andrei Șercănean, E-commerce Service Director eMAG

Platforma Freshful.ro cuprinde peste 20.000 produse, de la fructe, legume, carne, lactate, mezeluri, produse congelate și băuturi până la articole de uz casnic pentru nevoile zilnice. Clienții pot vedea disponibilitatea stocurilor în timp real. Alimentele proaspete sunt depozitate în condiții riguroase de igienă, în zone dedicate, cu temperatură controlată, după o verificare minuțioasă a fiecărui articol de la aprovizionare până la livrare. Produsele sunt livrate în deplină siguranță în mașini cu temperatură controlată, respectând lanțul frigorific până la ușa clienților.

Articole similare

Ad