Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Politia a inceput sa amendeze transportatorii care nu au achitat taxa de tranzit in Timisoara

Mai multi soferi de camion care nu au achitat taxa de tranzit a Timisoarei au fost amendati de politistii locali potrivit presei locale. Amenzile ajung la 2.500 de lei.
La mai bine de trei saptamani de la intrarea in vigoare a Hotararii Consiliului Local ce stabileste o taxa de 200 de lei pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone ce tranziteaza Timisoara, timp in care foarte putini soferi au achitat aceasta taxa, politistii locali au iesit pe strazi. Alternativa pentru traversarea orasului este soseaua de centura.
 

Doar saptamana trecuta, in urma controalelor au fost aplicate patru sanctiuni de 2.500 de lei, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.
Taxa de tranzit trebuie platita de soferii autovehiculelor care tranziteaza Timisoara pe traseul: str. Gheorghe Adam (de la intersectie cu Calea Dorobantilor) – str. Avram Imbroane – str. Aristide Demetriade – str. Divizia 9 Cavalerie – str. Amurgului si retur. Ruta ocolitoare pe acest tronson este Calea Dorobantilor (de la intersectia cu str. Ghe. Adam) – DN 6 km 550+060 – centura de nord – Calea Aradului (pana la intersectie cu str. Amurgului) si retur.
In ceea ce priveste modalitatile de plata, s-a stabilit ca aceasta taxa sa fie achitata online, accesand site-ul www.dfmt.ro, sau la casieria Directiei Fiscale. In prima saptamana dupa intrarea in vigoare a noii taxe, niciun sofer nu o achitase.

Articole similare

Ad