Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Weinerberger Romania a ales PRAIS

Wienerberger Sisteme de Caramizi a desemnat, in urma unui proces de selectie, compania PRAIS Corporate Communications pentru servicii de consultanta in comunicare.
“Ne-a convins experienta indelungata, creativitatea, precum si perspectiva actuala a echipei PRAIS asupra dinamicii pietei de materiale de constructii din tara noastra. Avem o viziune comuna asupra modului in care vom raspunde asteptarilor clientilor si partenerilor, comunicand despre calitatea si inovatia produselor noastre, eficienta lor energetica, precum si despre implicarea activa a echipei noastre in proiecte comunitare.
 

Acestea sunt premisele pozitive care stau la baza colaborarii noastre”, a declarat Corneliu Fecioru, membru in Consiliul de Administratie al Wienerberger Sisteme de Caramizi, Vanzari si Marketing.
“Suntem onorati de increderea acordata de Wienerberger Romania. Pe parcursul celor 18 ani de cand am infiintat PRAIS, am avut sansa sa dezvoltam vaste competente PR si in domeniul industriei constructiilor. Toata experienta acumulata in acest domeniu este din acest an la dispozitia partenerului nostru”, a declarat Silvia Bucur, Director General PRAIS Corporate Communications.

Articole similare

Ad