Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gefco are planuri mari si un nou director pentru Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu

Fostul director Gefco Italia, Pierre-Jean Lorrain (52 de ani si 24 de ani de experienta in cadrul Grupului), a preluat conducerea activitatii din Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu, o zona cu un potential foarte mare de dezvoltare si cu oportunitati de crestere datorita productiei in plina ascensiune – nu doar in sectorul auto, care e punctul forte al expertizei Gefco, ci si in aeronautica, energie, bunuri de consum si industrie – care necesita, prin urmare, adaptarea organizarii companiei.
 

Gefco a deschis in aceasta regiune, in ultimii trei ani, filiale in Bulgaria (2011), Emiratele Arabe Unite (2013) – care ofera posibilitatea accelerarii schimburilor comerciale dintre Orientul Mijlociu, Africa si Asia – si Croatia (2013) – care permite consolidarea si fluidizarea fluxurilor cu tarile invecinate (Italia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Bosnia-Hertegovina si Muntenegru).
Gefco a dezvoltat, si in Europa Centrala, Balcani si Orientul Mijlociu, o gama completa de solutii, pentru a acoperi intregul lant de aprovizionare, si isi propune sa devina liderul logisticii industriale diversificate.
Printre sectoarele de crestere din regiune, pe care Grupul intentioneaza sa le exploateze in mod deosebit, se numara industria, distributia in masa si energia, unde, asa cum declara Pierre-Jean Lorrain, intentioneaza sa obtina o crestere foarte importanta, pe langa consolidarea pozitiei sale dominante pe piata logisticii auto.
Fluxurile catre si dinspre Rusia si schimburile comerciale cu tarile din fosta CSI trebuie si ele accelerate, beneficiind de oportunitatile aduse de achizitionarea pachetului majoritar Gefco de catre RZD. Iar cooperarea cu tarile din vestul Europei, mai ales Franta si Italia, este si ea esentiala. Gefco actioneaza astfel, datorita retelei sale integrate, ca facilitator al fluxurilor intre aceste doua zone de schimburi comerciale.
Printre clientii din regiune se numara Electrolux si Schneider Electrics, alaturi de Ford, General Motors sau Volkswagen Audi.

Articole similare

Ad