Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volume neasteptat de mari

UPS anunta ca in ultimul trimestru al anului trecut volumul mediu zilnic de colete a crescut cu 6%, iar numarul total de livrari inregistrat in decembrie a crescut cu 20%. Volumul de livrari semnificativ mai mare decat cel anticipat si vremea nefavorabila au afectat rezultatele, contribuind la cresterea costurilor operationale in SUA.
 

”Volumul ridicat a pus presiune pe reteaua noastra, ducand la intarzieri. Ca raspuns, UPS si-a marit echipa de lucru si numarul de echipamente, punand accent mai mare pe serviciile furnizate decat pe costurile de operare,” a explicat Davis. ”UPS va face investitiile si optimizarile operationale necesare pentru a satisface nevoile de pe piata.”
In perioada Sarbatorilor, livrarile zilnice la nivel mondial au depasit estimarile companiei, depasind 29 milioane de colete in 5 zile, cu un varf de volum de peste 31 milioane de colete in 23 decembrie. De asemenea, in aceasta perioada UPS a inregistrat 10 zile cu volume de livrari care au depasit recordul de volum precedent.
Veniturile internationale au crescut cu 5,3% pana la 3,4 miliarde de dolari, inregistrand o crestere de 8,8% a volumului zilnic de colete livrate. Serviciile UPS Export au crescut cu 9,5% pe zi, determinata in principal de o crestere de 13% in Europa si o crestere semnificativa pe culoarul comercial Asia – Europa. Serviciile domestice din afara Statelor Unite au crescut cu 8,2%, cu varfuri de crestere in Polonia, Italia si Canada. In cursul lunii decembrie, segmentul acestor produse a inregistrat un volum maxim de peste patru milioane de unitati intr-o singura zi, depasind in 11 zile recordul de volum inregistrat anul trecut.
Profitul operational s-a imbunatatit cu 7,6% pana la 537 milioane dolari.
Veniturile pe segmentul distributie si transport marfuri cargo au scazut cu 5,8% pana la 2,3 miliarde de dolari, pe fondul scaderilor la nivelul diviziei Freight Forwarding. Profitul operational s-a mentinut la aceeasi valoare comparativ cu rezultatele ajustate din 2012, pe fondul scaderilor asociate cu diviziile Forwarding si UPS Freight. Divizia Forwarding a inregistrat o scadere a veniturilor rezultate din reducerea tonajului si a veniturilor per kilogram, pe serviciile internationale de transport de marfa (International Air Freight). Divizia de transporturi peste ocean (Ocean Freight) a raportat o crestere a numarului de livrari si a marjei operationale.
Venituri obtinute de divizia de Distributie au crescut fata de aceeasi perioada a anului anterior. Sectoarele de retail si healthcare au contribuit la rezultatele imbunatatite. Acoperirea la nivel mondial a fost extinsa pe parcursul anului la 284 de depozite, cumuland o suprafata mai mare de 2 milioane de metri patrati. Veniturile UPS Freight LTL au crescut cu 2,3% fata de anul anterior pe fondul cresterii tonajului rulat si preturilor.

Articole similare

Ad