Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cooperare intensiva intre RTR Tyre Management si GT Radial in Benelux

Dupa o perioada de proba de doi ani, RTR Tyre Management, cel mai mare furnizor independent de contracte de inchiriere anvelope cu plata per kilometru din Benelux, a decis sa creasca semnificativ partea anvelopelor GT Radial in cadrul contractelor manageriate si administrate.
RTR Tyre Management este una dintre companiile din Benelux, specializata in managementul anvelopelor, care ofera contracte de inchiriere anvelope cu plata per kilometru.
 

In mare parte, datorita independentei brandului, RTR Tyre Management poate oferi un pret mic pe kilometru deoarece se bazeaza pe rezultatul final al numarului de kilometri in combinatie cu pretul de achizitie al anvelopei, increderea in perioada de viata si valoarea reziduala a carcasei.
Frank Robert, manager-ul RTR Tyre Management a declarat ca „la inceput am avut unele probleme in legatura cu pretul pe care trebuia sa-l platim pe o anvelopa de camion GT Radial, dar dupa doi ani de testari intensive a devenit clar ca randamentul kilometric rezultat este mai bun decat diferenta de pret pe care o platim.“
Marc Witvrouwen, manager-ul de cont al Truck Tire Partner, distribuitor al produselor GT Radial in Benelux a afirmat ca “suntem multumiti de parteneriatul cu RTR Tyre Management deoarece se bazeaza pe alegerea – cel mai bun cost pe kilometru – si confirma ca putem concura atat cu brandurile reinnoite calitativ cat si cu Aeolus, brandul principal al Profile Tyre Center. Alegerea RTR-ului este un stimulent pentru noi in a continua drumul inceput. In plus, este un avantaj pentru partenerii nostri, specialisti independenti in anvelope, care nu pot negocia contractele de inchiriere anvelope per kilometru in fiecare zi, pot beneficia de pe urma cunoasterii si cooperarii dintre GT Radial si RTR Tyre Management, fara o situatie in care trebuie sa se dedice unei strategii specifice unui anumit producator de anvelope”.

Articole similare

Ad