Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TH Trucks, pentru a doua oară cel mai bun dealer DAF din țările fără prezență directă

Compania clujeană a câștigat, pentru a doua oară, marele premiu acordat anual de DAF la conferința dealerilor din Sales Operations (grupul țărilor, nu doar din Europa, ci și din Asia și Oceania, în care producătorul olandez nu este prezent direct). Cu aceeași ocazie se decernează mai multe premii – pentru vânzări de camioane noi sau rulate, after sales, vânzări de piese – alături de marele trofeu care reprezintă răsplata pentru întreaga activitate.

Distincția i-a revenit în 2021 dealerului din România deoarece, așa cum declară Adrian Gorcea, COO în cadrul TH Trucks SRL, „toate diviziile noastre au avut rezultate foarte bune, toți indicatorii lor au fost foarte buni. Și eu și acționarii companiei credem că este o recunoaștere din partea DA pentru evoluția noastră, în contextul transformărilor și schimbărilor prin care am trecut în ultimul timp și al intrării în grupul TH acum doi ani, și pentru faptul că am mers în direcția bună. Am sperat să obținem un premiu, dar nu m-am așteptat chiar la marele trofeu, deci surpriza a fost cu atât mai plăcută.“

Criteriile de care se ține cont pentru departajarea concurenților sunt multiple, și toate rezultatele sunt privite comparativ cu țintele stabilite anual de DAF pentru fiecare dealer: vânzări de vehicule noi și rulate, de piese DAF și TRP, training și nivel de certificare pentru fiecare categorie de angajați (mecanici, personal din vânzări ș.a.), investiții în imagine și în promovarea DAF, dezvoltarea rețelei. Toți acești indicatori sunt monitorizați la sânge. De exemplu, în ceea ce privește activitatea after sales, condusă de Adrian Armenean, intervențiile la fața locului în cadrul ITS și redactarea documentelor trebuie să se încadreze într-un anumit timp, iar eficiența să nu scadă sub 99%. La toate celelalte categorii aprecierea se face după o observare foarte atentă a performanțelor, iar EVW și-a depășit toate țintele, cu procente cuprinse între 30% și 200%“.

TH Trucks a mai câștigat în alți ani premii pentru vânzări de șasiuri, pentru piese și pentru after sales, iar în ceea ce privește ediția din acest an Adrian Gorcea se arată mândru de faptul că echipa din Bulgaria, tot parte a grupului TH, a obținut premiul la categoria after sales și, mai mult decât atât, anul trecut a luat chiar marele trofeu. Cu alte cuvinte, cele două țări vecine, alături de Lituania, unde DAF vine anual peste 4.000 de camioane noi, au dealeri puternici, ale căror performanțe sunt recunoscute de producător.

Premiul de anul acesta reprezintă o recunoaștere a muncii întregii echipe TH Trucks, „a portarilor, mecanicilor, personalului de la recepție, directorilor de departamente. Nu este al meu sau al acționarilor, ci fiecare dintre noi a muncit pentru obținerea lui. În plus, în afară de recunoașterea acestei munci, el ne și responsabilizează și ridică ștacheta pentru anul viitor, când va trebui să ne autodepășim, să continuam să fim inovatori și să ne adaptăm rapid, să facem noi pași în față, deoarece, așa cum se spune, «este greu să câștigi, dar este și mai greu să te menții pe primul loc». Deci acțiunile noastre acum, după câștigarea trofeului, se îndreaptă spre îmbunătățirea în și mai mare măsură a calității produselor și serviciilor. Nu mă sperie distincția obținută. Dacă nu muncești pentru locul 1 ce rost mai are? Dar mă responsabilizează.“ Tocmai pentru că în cazul câștigătorilor ștacheta se ridică mult în anul imediat următor, până acum niciun dealer DAF nu a luat marele premiu de două ori consecutiv, dar Adrian Gorcea nu crede că ar fi imposibilă o astfel de performanță  pentru echipa din România, deoarece „noi, românii, suntem inteligenți și creativi. În plus, suntem sprijiniți fantastic de TH, avem mână liberă să luăm decizii și dezvoltăm în continuarea rețeaua, vizând acum în primul rând Oradea și Constanța.“

Articole similare

Ad