Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tehnologia SCR va echipa aproape trei milioane de vehicule pana in 2020

Mai mult de trei milioane de vehicule comerciale si 30 de milioane de vehicule pentru pasageri, vor fi echipate cu SCR pana in 2020, se arata in cel mai recent studiu Integer Research.
Implementarea standardului Euro 6 pentru vehiculele comerciale medii si grele a fortat producatorii de camioane sa includa cele mai avansate tehnologii de reducere a emisiilor poluante: SCR, cat si combinatii cu EGR.
 

Primele vehicule cu SCR au fost livrate in Europa in 2006, iar pana in 2020 mai mult de trei milioane de vehicule medii si grele vor fi in uz.
Estimarile Integer au luat in calcul factori economici, rulajul anual si rata de casare, cat si detaliile tehnice ale Euro 6 si ale configuratiilor SCR.
Integer a analiza si evolutia pietei din punct de vedere tehnologic pentru vehiculele comerciale, si se estimeaza o crestere a utilizarii SCR in anii urmatori.
Avand in vedere evolutia economica si preferinta utilizatorilor pentru motoarele diesel chiar si pentru masinile personale, Integer a oferit mai multe scenarii pentru dezvoltarea unor tehnologii de control al emisiilor chiar si pe segmentul de automobile, iar pana in 2020 mai mult de 24 de milioane de automobile si sase milioane comerciale usoare vor ingloba SCR.

Articole similare

Ad