Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNMSI a devenit Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei

Centrul National de Management pentru Societatea Informationala (CNMSI) acum se numeste Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei, prin Hotararea 1132 din 18 decembrie 2013.
Agentia pentru Agenda Digitala a Romaniei (AADR), organ de specialitate al administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, infiintata potrivit art. 10 alin. (2) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 96/2012 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale si pentru modificarea unor acte normative, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 71/2013, cu modificarile si completarile ulterioare, ca urmare a fuziunii prin contopire a Centrului National de Management pentru Societatea Informationala, a Centrului National "Romania Digitala" si a Centrului National de Supercomputing, este finantata integral din venituri proprii si se afla in subordinea Ministerului pentru Societatea Informationala.
 

Prin atributiile AADR se numara si dezvoltarea si operarea sistemului pentru atribuirea electronica a traseelor nationale din programele de transport prin serviciile regulate judetene si interjudetene, accesibil la adresa www.autorizatiiauto.ro.

Articole similare

Ad