Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTP România are în construcție peste 270.000 m2, un sfert din volumul total la nivelul rețelei CTP

Cu un portofoliu care a atins recent borna de 2 milioane m2, CTP România continuă să se extindă şi are în construcție peste 270.000 m2 în București și în mai multe orașe din regiune. Ţara noastră este, astfel, un motor de creștere pentru grupul CTP, cu 26% din totalul spațiilor aflate în construcție la nivelul întregii rețele CTP.

„CTP are peste 1 milion mp în construcție la nivelul grupului și suntem mândri că România este una dintre cele mai dinamice piețe, după Cehia. Avem în construcție peste 270.000 mp de spații industriale și logistice în București, Timișoara, Sibiu, Turda și Pitești”, a declarat Ana Dumitrache, Country Head CTP România.

Cele mai mari proiecte pe care CTP România le are construcție fac parte din parcurile: CTPark Bucharest West (amplasat la km 23 al Autostrăzii A1), CTPark Bucharest North (în Ștefănești), CTPark Timișoara (zona Ghiroda) şi CTPark Bucharest (km 13, autostrada A1).

După o serie de achiziții importante realizate în 2021, Timișoara a devenit a doua cea mai mare piață pentru CTP România, compania având aproximativ 40.000 m2 de spații industriale și logistice în construcție și noi proiecte ce urmează să fie lansate în curând.

În 2021, CTP România și-a extins prezența în Brașov, Craiova și Oradea. În plus, în Oradea va începe în 2022 construcția unui proiect special, terminalul cargo din cadrul aeroportului. Proiectul va fi legat direct de pista aeroportului din Oradea și presupune lucrări complexe de construcție, conform standardelor aeronautice, cu platforme speciale şi facilităţi de garare a aeronavelor, circulaţie eficientă pentru acestea, combinate cu facilităţile logistice necesare.

CTP deține în România o suprafață totală de 2 milioane m2 de depozite de clasa A în 14 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Caransebes, Ineu și Salonta.

Articole similare

Ad