Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Kuehne + Nagel Romania a lansat noul site local

Kuehne + Nagel Romania a lansat un nou site cu navigare imbunatatita, instrumente suplimentare si un continut vast in limba romana.
Acesta permite utilizatorilor sa obtina acces rapid la informatii despre servicii, stiri si portofoliul de produse ale companiei. Site-ul ofera posibilitatea urmaririi transporturilor cu un singur click, cu ajutorul instrumentului web-based KN Login. „Logistica este unul dintre sectoarele cu cele mai multe provocari in care informatia circula in jurul lumii la fiecare minut 24h/365 zile.
 

Din acest motiv internetul este o importanta platforma de comunicare care joaca un rol din ce in ce mai mare pentru utilizatorii de servicii logistice. Site-urile cu continut dedicat pietelor locale ne permite sa comunicam intr-un mod mai eficient cu clientii si partenerii nostri din Romania. Avand in vedere ca Regiunea Europei de Est Kuehne + Nagel cuprinde 21 de tari cu 18 limbi diferite, ne-am decis la mijlocul anului 2013 sa incepem acest proiect privind relansarea paginilor de internet si fiecare tara din regiune sa aiba pana la sfarsitul primului trimestru a anului 2014 site-uri noi“ a spus Pierpaolo Sironi, director national al Kuehne + Nagel Romania.

Articole similare

Ad