Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

RCA se poate plati direct de pe telefon

Soferii au acum posibilitatea sa cumpere polita RCA direct de pe telefonul mobil si sa o primeasca prin curier la adresa postala mentionata, prin intermediul aplicatiei Auto.ro powered by Vodafone.
Auto.ro lanseaza sectiunea “Cumpara RCA” in cadrul aplicatiei de mobil, facilitate care permite accesul la cele mai bune oferte pentru RCA si cumpararea asigurarii direct de pe telefon, prin intermediul cardului bancar, fara alte taxe sau comisioane suplimentare.
 

Soferii pot achita contravaloarea asigurarii RCA prin intermediul telefonul mobil, facand economie de timp si evitand situatiile unor eventuale amenzi. Aplicatia se instaleaza gratuit si este extrem de utila in situatia in care soferilor le expira polita de asigurare sau se apropie de aceasta data. Sistemul de plati RCA este dezvoltat in parteneriat cu Safety Broker.
Procesul de achizitie a asigurarii RCA direct din aplicatia de mobil Auto.ro este simplu si rapid: soferii completeaza datele autovehiculului si datele de contact ale proprietarului, aleg oferta cea mai avantajoasa si selecteaza tipul politei de asigurare RCA cu perioada de valabilitate dorita (6 sau 12 luni). Se completeaza datele de facturare, adresa de livrare si se finalizeaza plata securizata prin card bancar. Utilizatorii primesc asigurarea RCA prin e-mail in maxim 24 de ore de la lansarea comenzii si exemplarul fizic prin curier, gratuit, in 48 de ore de la confirmarea primita pe e-mail.
Soferii pot compara in timp real ofertele mai multor furnizori de asigurari RCA si comanda pe cea mai avantajoasa. Procesul va fi si mai simplu pentru utilizatorii care au completat profilul Masina mea deoarece in formularul de achizitie RCA se vor precompleta automat datele existente.
Cu ajutorul aplicatiei Auto.ro, soferii pot sa cumpere si Rovinieta, prin card bancar sau SMS.

Articole similare

Ad