Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco Group debutează la Bursa de Valori din Milano

Astăzi, pe Euronext Milano, Italia, a început tranzacționarea acțiunilor Iveco Group N.V. Noul Grup cotat la bursă este format din diviziile Vehiculelor Comerciale și Specializate, cel al grupurilor de propulsie și a activităților de servicii financiare aferente de la CNH Industrial N.V. Cu ocazia sărbătoririi primei zile a Grupului Iveco, Gerrit Marx, Chief Executive Officer, a sunat tradiționalul clopoțel de deschidere a Euronext Milano.

Debutul pe bursa a Grupului Iveco anunță lansarea unei întreprinderi industriale internaționale solide și majore; un „jucător pur” independent, cu peste 170 de ani de istorie în sector prin diferitele sale mărci. De la camioane, autobuze, vehicule de stingere a incendiilor și de protecție civilă până la soluții de grup motopropulsor pentru generarea de energie pe șosea și off-road, marină și energie, Iveco Group proiectează, produce și vinde o gamă completă de vehicule comerciale și speciale și sisteme de propulsie, susținute de servicii financiare conexe.

Cu un accent puternic pe inovare și dezvoltarea de soluții avansate și durabile, inclusiv sisteme de propulsie cu emisii reduse și zero, sisteme de asistență pentru șofer conectate la cloud și explorarea tehnologiilor emergente de conducere autonomă și a modelelor de afaceri complet noi, Iveco Group este capabil să livreze aceste puncte forte competitive prin crearea de parteneriate inovatoare și reciproc avantajoase. Cu cele 8 mărci, 29 de fabrici de producție, 31 de centre de cercetare și dezvoltare și o forță de muncă de aproximativ 34.000 de oameni, Iveco Group este prezent în întreaga lume, cu o bază puternică în Europa.

Vorbind la ceremonia de deschidere, CEO-ul Gerrit Marx a declarat: „Prima noastră zi de tranzacționare marchează o piatră de hotar istorică, deoarece devenim o companie complet independentă. Vreau să mulțumesc președintelui nostru, Suzanne Heywood, și Consiliului nostru de administrație pentru finalizarea acestei operațiuni de desprindere de Grupul CNHI și întregii echipe ale Grupului Iveco pentru că a acceptat provocarea și a dedicat efort suplimentar pentru a o duce la bun sfârșit. Avem toate cerințele necesare pentru succesul pe termen lung, inclusiv baze solide, o echipă concentrată și o strategie clară, care ne vor permite să ne mișcăm rapid, să inovăm și să colaborăm pentru a crea soluții mai bune în mediul de astăzi în schimbare rapidă. De asemenea, suntem pregătiți să facem față provocărilor globale ale schimbărilor climatice, apelând direct la dimensiunile de mediu, sociale și de guvernare ale responsabilității noastre publice. Ne angajăm să ne transformăm nu numai afacerea, ci și industria noastră, susținute de palmaresul nostru de soluții de pionierat în cele mai avansate domenii ale transportului rutier și propulsiei, inclusiv combustibili alternativi, conducere autonomă și noi modele de afaceri. Întreaga echipă a Grupului Iveco și cu mine suntem profund recunoscători pentru anii pe care i-am împărtășit cu CNH Industrial și suntem încrezători că foștii noștri colegi vor continua să facă progrese în agricultură și construcții. Suntem încântați să începem acest următor capitol, conștienți că ne vom confrunta cu provocări, dar ghidați de o cale și o viziune clară: suntem cu siguranță pe drumul către un nou viitor energetic”.

Articole similare

Ad