Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker intră în noul an împlinind 150 de ani

De la trăsura trasă de cai la drone cargo: în 2022, DB Schenker sărbătorește cea de-a 150-a aniversare corporativă. Bazându-se pe experiența vastă în managementul lanțului de aprovizionare, compania cu sediul central în Germania a devenit de multă vreme unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din lume. Astăzi marchează începutul unui an aniversar cu o multitudine de festivități externe și interne, subliniind viziunea DB Schenker de a promova afaceri și vieți prin modelarea modului în care lumea se conectează.

La 1 iulie 1872, Gottfried Schenker a fondat DB Schenker la Viena, Austria. Abordarea sa de a combina transporturile individuale cu transporturile colective a fost o inovație care a schimbat jocul pentru acea vreme. Bazându-se pe această moștenire, raza de acțiune a companiei s-a extins pe tot globul și în toate modurile de transport. În acest an, DB Schenker urmărește să modeleze în continuare viitorul industriei prin soluții inovatoare, digitale și durabile.

Sub sloganul „150 Years Elevating Lives”, anul aniversar include o competiție internă pentru angajați care leagă colegii din toate țările. Cu ajutorul unei aplicații dedicate pentru smartphone, angajații își pot număra pașii și pot urmări activitățile fizice și mentale ulterioare.

Pentru toate realizările sportive luate în calcul, DB Schenker va dona unor organizații caritabile atent selectate care se referă la angajamentul companiei față de obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU. Pentru primul trimestru al anului, toate donațiile strânse vor fi acordate WeForest, o organizație de protecție a mediului, pentru a sprijini plantarea de copaci, conservarea pădurilor și alte proiecte locale de durabilitate în Brazilia și Etiopia. Proiectele de caritate viitoare vor include protecția oceanelor și a aerului și inițiative sociale.

Articole similare

Ad