Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PF Logo Express finalizeaza noul spatiu de depozitare din Poznan

PointPark Properties (P3), investitor specializat, administrator de active si dezvoltator de spatii pentru depozitare, a predat catre PF Logo Express un spatiu de 21,329 mp pentru productie si distributie, in cadrul proiectului PointPark Pozna?, la inceputul lunii februarie a acestui an.
Depozitul a fost proiectat de P3 pentru a satisface cerintele specifice ale clientului. Proiectul build-to-suit (BTS), dubleaza spatiul detinut de compania PF Logo Express in PointPark Pozna?, devenind astfel cel mai mare chirias al P3 in Polonia.
 

PF Logo Express, parte a PF Concept, creeaza si produce produse personalizate precum umbrele, brichete, lanterne, instrumente, postere si tricouri pentru mai mult de 9,000 de clienti – care detin afaceri in peste 60 de tari. Compania a ocupat un spatiu de 23,000 mp in PointPark Pozna? inca din anul 2011, acesta fiind dedicat personalizarii produselor pentru clientii sai, unele dintre acestea fiind importante branduri in lume. De aceea, PF Logo Express va utiliza noua extensie in Pozna? ca principal centru de distributie pentru clientii din Europa.
P3 a inceput constructia proiectului de 26,743 mp, in luna septembrie a anului 2013 si, in ciuda perioadei de iarna, lucrarile au fost finalizate la timp, iar proiectul predat chiriasului pe data de 3 februarie 2014. PF Logo Express va ocupa cea mai mare parte a cladirii, restul de 5,414 mp fiind disponibili pentru inchiriere.
Andrzej Wro?ski, Director General al P3 Polonia, a declarat: „Decizia PF Logo Express de a-si dubla spatiul existent din PointPark Pozna?, pentru a-l transforma in principal centru de distributie pentru clientii din Europa, este o confirmare a amplasamentului si infrastructurii excelente ale parcului. Am inceput constructia in urma cu doar patru luni, ceea ce demonstreaza credibilitatea proiectului si termenele de livrare, iar compania Goldbeck, contractorul general, a ajutat sa arate ca un proiect de asemenea dimensiuni poate fi livrat la timp. Mai ales, avand in vedere potentialul major de intrerupere a lucrarilor, cauzat de sezonul de iarna traversat. Am avut o colaborare foarte buna cu echipele Goldbeck si PF Concept, precum si cu Banca Pekao – care a finantat o parte a proiectului.”
PointPark Pozna? este situat la aproximativ 10 km de orasul Pozna? si in apropiere de autostrada A2, care din 2012 ofera Varsoviei o legatura de autostrada neintrerupta catre Berlin si Europa de Vest. Parcul dispune de un spatiu total de 194,569 mp, inclusiv oportunitati de BTS pentru alte patru cladiri – in suprafata totala de 105,000 mp.

Articole similare

Ad