Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prima zi oficială de tranzacționare a CNH Industrial ca un jucător pur în agricultură si construcții

CNH Industrial (NYSE: CNHI / MI: CNHI) începe oficial tranzacționarea în 2022 pe New York Bursa de Valori (NYSE) din Statele Unite și Euronext Milano de la Borsa Italiana din Italia ca un jucător pe deplin concentrat în agricultură și construcții. Acest nou început pentru CNHI este rezultatul unei operațiuni strategice planificate îndelung de separare a afacerilor „On-” și „Off-” Road ale CNH Industrial. De când s-a anunțat separarea celor două divizii, în 2019, conducerea grupului a lucrat pentru a înființa noua organizație și a stabili prioritățile pe termen lung. Compania așteaptă acum cu nerăbdare să-și prezinte noua strategie la Ziua Piețelor de Capital din 22 februarie 2022.

„Astăzi suntem încântați să lansăm noul CNH Industrial, rezultatul unei strategii detaliate de planificare, muncă asiduă și determinare fără limite. Vreau să felicit întreaga noastră echipă de conducere în special pentru că a condus această acțiune și mulțumim Consiliului de Directori pentru supravegherea acestei operațiuni până la încheierea ei cu succes. Ca un jucător pur în agricultură și construcții, ne vom îndrepta atenția numai asupra sprijinirii clienților și dealerilor noștri. Aceasta implică dezvoltarea de produse și procese inovatoare pentru a spori productivitatea și accelerarea creșterii profitabile. De asemenea, planurile noastre ambițioase de protejare a mediului înconjurător sunt în centrul atenției”, a declarat Scott W. Wine, director executiv CNH Industrial. „Aș dori, de asemenea, să urez succes foștilor noștri colegi, din nou-înființatul Iveco Group N.V., care începe tranzacționarea pe Euronext de la Borsa Italiana astăzi.”

Totodată, CNH Industrial a anunțat finalizarea achiziției a 90% din acțiunile de capital ale companiei Sampierana S.p.A. Așa cum a anunțat anterior (în 30 august 2021), achiziția restului de 10% din acțiuni se va produce în cursul următorilor patru ani, prin mecanisme predeterminate, pentru a asigura o tranziție managerială lină. Sampierana este o companie italiană specializată în dezvoltarea, producția și comercializarea de echipamente de construcții și piese de schimb.

Articole similare

Ad