Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Portul Anvers își extinde rețeaua feroviară. Cresc conexiunile cu Germania și Italia

TFG Transfracht este cel mai nou operator feroviar din Portul Anvers, ceea ce înseamnă că volumul de marfă pe legăturile feroviare dintre principalul port belgian cu Germania, Austria și Italia va crește.

TFG Transfracht oferă legături zilnice între Ludwigshafen, Nürnberg, Munchen, Burghausen, Wolfurt, Milano, Verona și cele mai importante terminale maritime de containere din Anvers, în timp ce din luna septembrie, în rețeaua companiei a fost adăugată și Regensburg.

Pentru că are conexiune cu terminalul Wolfurt (Austria), TFG Transfracht a conectat și regiunea Vorarlberg cu regiunile Sud-Germania, Vest-Austria, Est-Elveția și Liechtenstein. În Anvers, DP World Antwerp Gateway Terminal Q1700, MPET-quay 1742 și terminalele PSA Q913 au fost de asemenea conectate. Pe lângă terminalele din port de mare adâncime, la cerere pot fi conectate și alte terminale convenționale, potrivit unui comunicat al autorității portuare.

„Posibilele întreruperi în lanțul de aprovizionare pot fi absorbite eficient, iar întârzierile cu navele maritime au un impact redus”, se mai arată în sursa citată.

Articole similare

Ad