Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

T Robust, o nouă serie specială de camioane SH de la Renault Trucks

Renault Trucks a prezentat în premieră noua sa ediție specială de camioane second-hand T Robust cu motor de 13 l și design unic, a cărei caracteristică principală este robustețea.

T Robust îi urmează seriei speciale second-hand T 01 Racing, al cărei succes dovedește faptul că, în contextul actualei crize de șoferi profesioniști, transportatorii sunt tot mai atenți la designul camioanelor ca modalitate de a atrage și de a păstra conducătorii auto.

Identitatea vizuală a T Robust sugerează identitatea mărcii Renault Trucks, robustețea și durata mare de viață a camionului. Designerii au ales griul, negrul și roșul, culorile caracteristice ale Renault Trucks, și au pornit de la diamantul din siglă, la care au adăugat liniile ce subliniază tăria și longevitatea, dar și experiența RT. Sub faruri și pe trepte se remarcă detalii de culoare roșie, în timp ce capacele roșii ale roților sugerează durabilitatea motorului. Cuvintele „T Robust 13 l“ au fost aplicate pe grilă și pe uși, scrise cu un font gros, ce amintește de lumea industrială sportivă.

La interior, pe partea laterală a scaunului, există o etichetă cu numele seriei speciale. Interiorul ușii, în formă de bumerang, a fost, de asemenea, refăcut cu un finisaj carbon și un marcaj special, iar ornamentele carbon de pe tabloul de bord au fost reproiectate și lăcuite, oferind noi forme triunghiulare și linii care reflectă designul elegant al caroseriei.

O placă „T Robust 13L“ a fost montată deasupra patului de sus, pentru a fi vizibilă din exterior, scaunele au fost acoperite cu huse din plasă 3D brodate cu numele seriei speciale și au fost adăugate covorașe de podea cu inscripția T Robust 13L. Ca și în cazul exteriorului, au fost folosite tonuri elegante de roșu, inclusiv pe mânerele spațiilor de depozitare.

Noua serie specială este echipată cu motor DTI de 13 l, Euro 6 Step D, cunoscut pentru fiabilitatea, puterea și cuplul său și conceput pentru mai mult de 1.000.000 km.

Noul camion este realizat pornind de la un model second-hand tânăr, selectat, pregătit și transformat de experți de la Renault Trucks Used Trucks Center. Iar operațiunile cele mai delicate, ca vopsirea, se fac în fabrica Used Trucks, centrul de transformare și adaptare al producătorului francez, aflat în Bourg-en-Bresse.

T Robust beneficiază de același nivel de servicii ca un vehicul noi și vine cu garanție de trei ani sau 1.000.000 km și cu contract Excellence Predict, care constă din întreținerea pieselor de uzură și serviciu conectat de prevenire a imobilizării neașteptare.

Reamintim că activitatea legată de camioanele rulate este parte a economie circulare, abordare adoptată de Renault Trucks pentru a prelungi durata de viață a camioanelor sale prin recondiționare și transformare, astfel încât ele să răspundă cerințelor pieței.

Articole similare

Ad