Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Waberer’s isi extinde reteaua

Waberer’s Franta a demarat operatiunile in Paris si in curand vor urma piete ca Marea britanie, Olanda si Italia. Waberer’s International Pte.Co. deschide filiale in cele mai importante puncte comerciale europene si se adauga si cresterea numarului de angajati din locatiile din Germania si Polonia. Pentru a face fata cresterii activitatii preconizate prin aceasta extindere s-a luat hotararea cresterii flotei anul acesta, cu inca 1.000 vehicule, dupa ce anul trecut s-a facut o achizitie similara, care a vizat nu doar marirea flotei ci si innoirea acesteia.
 

Waberer’s are in prezent circa 3000 de vehicule, ceea ce permite ca, daca un client cere 100 de camioane, acestea ii sunt puse la dispozitie in 12 ore.
Prin noile locatii Waberer’s isi va dezvolta portofoliul de servicii, astfel incat sa fie in concordanta cu cerintele specifice fiecarei piete.
Conform estimarilor, anul trecut a fost unul foarte bun pentru Waberer’s, care a inregistrat vanzari mai mari cu circa 20 de procente fata de 2012, iar numarul clientilor, excluzandu-i pe cei spot, a crescut cu circa 400.

Articole similare

Ad