Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Multivan Alltrack, pentru orice fel de drum

Volkswagen a lansat pe 3 martie Multivan Alltrack, care, asa cum arata si numele, poate circula pe orice tip de drum. Flexibilitatea si manevrabilitatea acestuia il recomanda chiar si pentru cele mai grele operatiuni de transport.
Trenul de rulare este actionat de un motor de 2.0 TDI, de 180 CP (132 kW), putere transferata catre cuplajul Haldex, montat pe axa spate. Acesta are un unghi de atac de 21° si degajare de 15°. Impreuna cu rotile de 19 inci, din aliaj, Multivan Alltrack este pregatit sa abordeze cele mai dificile situatii.
 

Barele de protectie robuste fata/spate vopsite gri si protectia integrata a sasiului argintiu mat contrasteaza cu interiorul elegant si discret. Acest contrast este unul intentionat si reflecta cele doua valente ale Multivan Alltrack: experienta de prima clasa atat pe drum cat si in afara lui.
La interior, pentru noul vehicul, s-au folosit materiale durabile si de calitate, tapiteria de piele naturala contrasteaza cu podeaua maro inchis, produsa cu tehnologia vinterio.

Articole similare

Ad