Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Camioane acționate electric în distribuția de alimente Aldi în Ungaria

În zona Budapestei, Grupul WIN Capital a pus recent în funcțiune 5 camioane articulate alimentate electric, care sunt destinate livrărilor către sucursalele Aldi. Ca parte a acestei cooperări, 5 Cool Liners de la Krone proiectate exclusiv sunt combinate cu tractoare cu semiremorcă complet electrice. Sistemele de propulsie au fost special convertite pentru acest proiect pentru a putea livra mărfuri cu emisii scăzute pe o rază de 230 km. Bateriile pot fi reîncărcate complet în doar două ore.

Cu această soluție, Aldi economisește 3.600 de litri de motorină pe unitate pe lună și astfel contribuie la atingerea obiectivelor sale globale de sustenabilitate. Somogyi Gábor, Managing Director al Krone Trailer SE Kft. în Szigetszentmiklós a declarat: „Suntem recunoscători că putem contribui cu remorcile pentru primele camioane electrice articulate din regiune în cooperare cu WIN Capital Group și Aldi. Aprovizionarea comercianților cu amănuntul de produse alimentare din zona extinsă din jurul metropolei Budapesta impune cerințe speciale pentru echipamente. De aceea Happy Cargo (una dintre subsidiarele WIN Capital) și Aldi se bazează pe fiabilitatea ridicată a Krone Cool Liner.”

Chiar înainte de acest nou proiect, WIN Capital Group, ca partener al Aldi, s-a ocupat de livrările locale către supermarketuri. În logistica alimentară, Grupul utilizează exclusiv semiremorci Krone Cool Liners.

Articole similare

Ad