Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis a achizitionat 16.000 mp cea mai ravnita zona din Praga

Prologis Inc., lider mondial in detinerea, operarea si dezvoltarea de spatii industriale, a anuntat astazi achizitionarea de la Centaurus Logistics S.á.r.l., a Prague Modletice D1, un parc logistic de inalta calitate, de 16.000 de metri patrati, situat in zona D1 din Praga, Cehia.
Singurul spatiu vacant disponibil din zona D1, Prague Modletice D1 – redenumit Prologis Park Prague D1 West II – dispune de un spatiu industrial modern care se intinde pe trei hectare in zona Modletice, aproape de iesirea 10 de pe autostrada D1, la aproximativ 11 kilometri sud-est de orasul Praga.
 

Acesta este cel de-al treilea parc achizitionat de Prologis in zona D1 si o completare majora a portofoliului nostru deoarece niciun alt spatiu industrial de mari dimensiuni nu exista in vecinatatea acestuia si exista cereri din partea ocupantilor actuali de extindere a portofoliului nostru”, a afirmat Ben Bannatyne, Managing Director, Prologis Europa Centrala si de Est. „Aceasta zona reprezinta cel mai activ si de succes segment de piata din Praga, iar in ultimele noua luni, Prologis a inregistrat o crestere puternica a activitatii”.
Prologis Park Prague D1 West II este pozitionat ideal pentru distributie pe piata interna si pentru a deveni un hub important in Europa Centrala. Acesta este situat la doar 20 de minute departare de Aeroportul International si face legatura dintre Praga si regiunea Brno. Ofera de asemenea acces la Ostrava, Bratislava si Viena. Se poate ajunge cu masina intr-o ora in Pilsen pe autostrada D5 si in patru ore pana in Munchen.
Prologis este lider mondial in furnizarea de spatii industriale in Europa Centrala si de Est, detinand aproximativ 3,6 milioane de metri patrati de spatii de logistica si distributie, conform ultimului raport din 31 decembrie 2013. Cu aceasta achizitie, portofoliul Prologis de inalta calitate din Republica Ceha cuprinde 650.000 de metri patrati in sapte parcuri de distributie.

Articole similare

Ad