Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Karsan va livra autobuze electrice la Segarcea, Dolj

Anadolu Automobil Rom, importatorul mărcii Karsan în România, a semnat contractul de furnizare a 3 autobuze electrice Karsan eATA cu Primăria oraşului Segarcea, judeţul Dolj. Achiziţia face parte din proiectul:

„Sistem integrat de mobilitate urbană durabilă în Orașul Segarcea, Județul Dolj: Amenajare piste de biciclete și infrastructură pietonală, modernizare cale rutieră pe care circulă transportul public, amenajare autobază și stații de autobuz”.

Autobuzele Karsan eATAK corespund celor mai moderne cerințe în domeniul transportului public de persoane. Sunt dotate cu motoare electrice și alimentate de acumulatori ce asigură o autonomie de până la 300 de kilometri dintr-o singură încărcare. Pot transporta până la 52 de pasageri, cumulat pe scaune și în picioare. În plus, oferă locuri speciale destinate fotoliilor rulante și rampă de acces pentru pasagerii cu mobilitate redusă.

Contractul cu Primăria Segarcea este în valoare de 5.357.400+TVA și include, pe lângă furnizarea celor 3 autobuze electrice, și dotarea cu stații de încărcare pentru acestea. Acestea vor deservi sistemul de transport public din orașul Segarcea. La semnarea contractului au participat Magdalena Peșu, Director General al Anadolu Automobil Rom, și Nicolae Tutunaru, Primarul Orașului Segarcea.

Articole similare

Ad