Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Marfuri contrafacute in valoare de peste 100.000 euro, retinute de inspectorii vamali

In data de 10 martie 2014 inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontiera Constanta Sud, actionand in baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amanuntit asupra a doua containere sosite din China pentru doua societati comerciale cu sediul in Bucuresti.
 

Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au retinut diverse marfuri (mingi gonflabile, razatoare din aluminiu, cuptoare electrice, dresuri medicinale, centuri pentru spate), susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuala ale marcilor Disney, Nicer Dicer, Flavor Wave, Slim Lift, respectiv Kosmodisk, cu o valoare de piata de aproximativ 107.400 euro.
Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 si a Legii nr. 344/2005 privind unele masuri pentru asigurarea respectarii drepturilor de proprietate intelectuala in cadrul operatiunilor de vamuire, autoritatea vamala a retinut bunurile contrafacute in vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Articole similare

Ad