Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Amarok – primul rezultat al cooperării cu Ford

Noul Amarok va avea premiera în această vară, iar apoi va fi disponibil pentru comandă de la sfârșitul anului.

Amarok sosește cu un design complet nou. La exterior, de exemplu, va fi cu 10 cm mai lung și cu peste 4 cm mai lat decât versiunea actuală. Vehiculul versatil pe drum și off-road este, totuși, îmbunătățit în mod clar și în interior, după cum indică schițele cele mai recente.

„Noul Amarok de la Volkswagen Vehicule Comerciale impresionează prin designul său dur și onest”, explică Albert-Johann Kirzinger, Șef de Design la Volkswagen Vehicule Comerciale. „Poți vedea asta și în interiorul pick-up-ului. Arhitectura masculină, elementele proiectate într-o manieră asemănătoare unui autoturism, suprafețele clare și întinse și un cockpit deosebit de înaltă calitate ridică ADN-ul Volkswagen la un nou nivel și subliniază dreptul lui Amarok de a revendica statutul de vehicul premium.”

În viitor, Amarok va avea posibilități de configurare și mai cuprinzătoare, care sunt utile nu doar ca instrumente de lucru. Față de varianta anterioară, noua  generație a Amarok va avea acum mult mai multe sisteme de asistență pentru șofer și mijloacele pentru a impresiona clienții când vine vorba de conectivitate. Amarok va fi astfel prezentat din 2022 cu inovații care nu au mai fost văzute până acum în acest segment.

„În ceea ce privește sistemul de propulsie, continuăm să folosim motoare diesel TDI de înaltă eficiență pentru noul Amarok”, spune Lars Menge, șeful de marketing de produse la Volkswagen Vehicule Comerciale. „Și în viitor va fi disponibil și un puternic V6 TDI, plus alte unități de putere specifice fiecarei pieței. Cu alte cuvinte, în funcție de piață, Amarok va merge mai departe eficient și puternic ca vehicul diesel sau pe benzină”.

Amarok de la Volkswagen Vehicule Comerciale este în producție de serie din 2010. De atunci, au fost vândute peste 815.000 de vehicule. Dezvoltată de echipe din Australia și Europa, cea mai recentă versiune a pick-up-ului premium va fi produsă în viitor în orașul sud-african Silverton.

Articole similare

Ad