Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Concurs de TIR cu Arcul organizat de Service Camioane

Cu ocazia lansarii oficiale a identitatii de brand a companiei Service Camioane va avea loc prima editie a competitiei de Tir cu Arcul – HOLLEMAN Trophy – organizata in parteneriat cu Aktiv Club.
Evenimentul va avea loc pe 28 martie la sediul Service Camioane din Soseaua de Centura nr. 29, prin intermediul caruia dorim sa facem cunoscuta noua imagine si strategie de marketing a service-ului dedicat vehiculelor grele, obiectivele pentru 2014 si, nu in ultimul rand, prezentarea locatiei si a activitatilor sale.
 

Pentru destinderea atmosferei, invitatii vor participa la prima competitie de tir cu arcul – HOLLEMAN Trophy – indrumati si sustinuti de instructori recunoscuti ai acestui sport. Primii trei castigatori vor intra in posesia unor obiecte sportive, kit-uri dedicate tirului cu arcul, iar toti ceilalti vor primi diplome de participare, oferite cu sprijinul Clubului Sportiv Aktiv.
Service Camioane este parte a Grupului Holleman, infiintat in 2009 si este destinat reparatiilor si intretinerilor multi marca, atat pentru autotractoare, autobuze, autocare, van-uri, cat si pentru remorci si semiremorci.
Service Camioane detine ateliere de mecanica si electrica, tahografe, statie ITP, spalatorie manuala si automata, dar si un department dedicat vanzarilor si distributiei de piese de schimb pentru vehicule grele.

Articole similare

Ad