Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Guretruck contribuie la dezvoltarea platformei IMI

Guretruck participă la testarea noului portal conectat la IMI, iar Truckcontroller, platforma deținută de Guretruck, este interconectată cu noua platformă IMI, astfel încât datele între cele două platforme să poată migra ușor. Compania va putea completa și trimite rapid declarațiile de detașare pentru șoferii clienților săi.

Platforma IMI este în etapa de testare, iar momentan se efectuează actualizări și încă nu este funcțională. Truckcontroller are o interfață user-friendly și oferă gratuit, pe lângă declarațiile de detașare, unul dintre cele două servicii la alegere: analiză tahograf pe baza descărcării cardurilor sau monitorizare GPS.

Guretruck poate reprezenta firmele de transport în cele 27 de țări europene în vederea contestării amenzilor, analiza fiind gratuită, iar în caz de succes, costurile contestării vor fi doar procentuale.

Truckcontroller tocmai a lansat o nouă versiune care permite actualizarea informațiilor pentru clienții actuali, pentru a ușura completarea declarațiilor pe portalul IMI. Clienții vor introduce în platformă următoarele date:

  • numele reprezentantului companiei, care va purta și responsabilitatea pentru acuratețea datelor introduse; adresa de e-mail a acestuia;
  • seria și numărul certificatului de calificare profesională a șoferilor pentru vehiculele de peste 3.5 t;
  • numărul Licenței Comunitare deținute de compania care utilizează autovehicule de peste 3,5 t, iar din 22 Mai 2022 și pentru cele de peste 2.5 t, va fi de asemenea necesar;
  • statele de plată ale șoferilor trebuie să arate timpul lucrat pe fiecare țară și salariul primit pentru timpul lucrat acolo. Pentru vehicule se încărca descărcările tahograf, iar calculul salariului se va face automat, dar există și posibilitatea încărcărilor și sub forma fișierelor Excel sau CSV.

Global Partner Development este reprezentantul Guretruck în România, iar în luna Ianuarie ofertă GRATUITATE pentru primele 2 luni pentru orice cont nou creat în platforma Truckcontroller. Analiza amenzilor pe toată durata contractului este, de asemenea, gratuită.

La nivel european, Global Partner Development are peste 109.000 amenzi contestate, însumând 218.000.000 euro, iar 51% din aceștia au fost restituiți clienților. Alegerea unui partener care lucrează cu consultanți colaboratori ai Comisiei Europene și care poate oferi servicii Premium pentru toți transportatorii este vitală pentru piața din România.“ – Ioan Bâscă, administrator Global Partner Development

Mai multe informații pe @Guretruck România și @Global Partner Development

Articole similare

Ad