Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

77 MAN TGX pentru Metro Logistics Germania

Hypermarket-urile METRO Cash & Carry si REAL vor fi aprovizionate, de acum, si cu ajutorul camioanelor MAN. Metro Logistics Germania a lansat catre MAN o comanda de 77 de camioane, dintre care 66 autotractoare MAN TGX 18.400 4×2 BLS si 11 autotractoare TGX 26.400 6×2-2 BL cu semiremorci frigorifice.
In decursul unui test de patru saptamani, Metro Logistics s-a putut convinge de consumul redus al camionului MAN, iar rolul hotarator pentru lansarea comenzii l-a avut valoarea scazuta a costului de intretinere pe o perioada determinata.
 

Autovehiculele Euro 6, care vor face parte din flota Metro Logistics, sunt dotate cu un pachet de siguranta compus din: Asistenta la franarea de urgenta (EBA), Sistemul de mentinere a benzii de mers (LGS) si Controlul vitezei de croaziera (ACC). De asemenea, sistemul MAN de management al presiunii aerului din pneuri contribuie la reducerea consumului de combustibilului. Cu ajutorul sistemului MAN TeleMatics, se va asigura o imagine transparenta asupra valorilor de consum si a managementului flotei.
Pentru a intampina nevoile soferilor, camioanele sunt dotate cu pachete de confort, care includ cutia de viteze automata MAN TipMatic, Intarder, precum si scaune pneumatice si climatizate, cu sustinere lombara. In plus, acestia beneficiaza de instruire specializata MAN ProfiDrive pentru un condus economic.
Camioanele MAN vor sustine activitatea Metro Logistics in toate locatiile depozitelor din Germania, flota companiei cuprinzand, in prezent, peste 150 de autovehicule.

Articole similare

Ad