Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daily, ca nou dupa un milion de kilometri

Un video online spune povestea unei flote de 25 de Iveco Daily care traverseaza zi de zi drumul dintre Africa de Sud si Namibia.
Este o zi normala pentru un minibus Iveco Daily: plecare din Soweto la 6:00 a.m., iar prima oprire este la 6:45 a.m. in suburbiile Johannesburg, de unde preia pasagerii care calatoresc catre Namibia. Din oras, Daily trece direct pe teren accidentat, inclusiv portiuni de desert si savane cu animale si vaduri, iar kilometrajul urca treptat spre un milion de kilometri.
 

Aceasta este povestea descrisa de noul videoclip “Iveco Daily. Ca nou, dupa 1.000.000 km”.
In aceasta poveste, vehiculul joaca rolul principal. Drumul incepe in fiecare zi in Africa de Sud si se termina in Namibia. Este o poveste a sacrificiului, emotiilor si kilometrilor realizati de cele 25 de Iveco Daily, produse in Europa, in fabrica Iveco din Valladolid.
In acest video clip apare si o echipa de tehnicieni Iveco la timp pentru a salva soferul si sunt uimiti ca pe indicatorul de bord apar doar sase zerouri.
13 clienti din Africa de Sud au raportat ca au ajuns cu Iveco la un milion de kilometri: de doua ori distanta dintre pamant si luna (400.000 km) si de 25 de ori circumferinta pamantului (40.000 km).
Putere, incredere si rezistenta au fost mereu atributele vehiculelor Iveco.
Puteti viziona inregistrarea aici.

Articole similare

Ad