Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Din 2 Aprilie, Salonul Auto Moto isi redeschide portile in Piata Constitutiei

In perioada 2-6 aprilie a.c, Piata Constitutiei din Bucuresti va gazdui din nou Salonul Auto Moto (SAM). Timp de cinci zile, la SAM Bucuresti, pe o suprafata de circa 9.000 m2 in spatii interioare si peste 30.000 m2 in spatii exterioare, isi vor prezenta ofertele dealerii de automobile, motociclete si scutere, componente auto-moto, piese de schimb, accesorii, tuning si echipamente service auto-moto, precum si companiile de leasing, asigurari, s.a.m.d.
 

Cele mai bune oferte din acest an adresate clientilor din piata auto-moto se vor regasi aici, prezente intr-un singur loc in spatiul din Piata Constitutiei. Dealerii se vor intrece in prezentarea modelelor noi, a ofertelor special pregatite pentru SAM 2014. Pentru autoturismele contractate pe durata Salonului Auto Moto 2014, clientii pot primi asigurarea CASCO gratuita pentru o perioada de sase luni sau un an, sau combustibil gratuit pentru perioada promotionala, sau accesorii de genul: jante, anvelope, etc. In mod corespunzator, vizitatorii pot gasi oferte deosebite la toate standurile expozitionale.
De la o editie la alta, Salonul Auto Moto creste cantitativ si calitativ, prin marcile auto si moto prezente, prin dealerii si firmele care prezinta produse si oferte din ce in ce mai atractive. De asemenea, la editia trecuta, standurile expozantilor au fost vizitate de peste 30.000 de persoane. Ne asteptam ca si in acest an Salonul Auto Moto sa atraga, din intreaga tara, 40.000 de pasionati ai marcilor auto si moto.

Articole similare

Ad