Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bosch pune piatra de temelie a unei noi fabrici in Rusia

Grupul Bosch a pus bazele noii sale fabrici din Rusia: incepand cu 2015, tehnologia auto Bosch va fi produsa si in Samara. Locatia are o suprafata totala de aproximativ 200.000 m2, echivalentul a aproximativ 29 de terenuri de fotbal. Cladirile vor dispune de o suprafata de aproximativ 22.000 m2 si vor fi folosite pentru productie, administratie si logistica. Acestea vor mai gazdui si resursele de energie si media ale uzinei, precum si o sala de mese.
 

Pana la sfarsitul lui 2016, furnizorul global de solutii tehnologice si servicii va investi in jur de 50 de milioane de euro in Samara. La incheierea lucrarilor, aproximativ 500 de angajati vor lucra in aceasta noua locatie.
Avand in vedere densitatea scazuta a automobilelor din Rusia si vechimea acestora – aproape fiecare a doua masina din Rusia este mai veche de zece ani – Bosch se asteapta ca productia anuala de automobile a tarii sa creasca constant, de la aproape doua milioane, cat numara in prezent, pana la aproximativ trei milioane in 2020. „Noua locatie de productie din Samara reprezinta urmatorul pas in strategia noastra de dezvoltare pe termen lung. Scopul nostru este de a ne extinde in aceasta regiune si de a profita de oportunitatile pe care ni le ofera piata”, a declarat Gerhard Pfeifer, presedintele Grupului Bosch in Rusia si CIS, la ceremonia de punere a pietrei de temelie. „Aceasta investitie reflecta asteptarile pozitive pe care le avem fata de piata din Rusia.”
Nikolai Merkushkin, guvernatorul regiunii Samara, este de asemenea multumit cu privire la investitia Grupului Bosch. „Angajamentul unei companii importante la nivel global cum este Bosch joaca un rol semnificativ in dezvoltarea economica si sociala a regiunii Samara. Locatia devine din ce in ce mai atragatoare, atat pentru investitori, cat si pentru specialistii la nivel local”, a declarat Merkushkin.

Articole similare

Ad