Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anna Carmo e Silva, noul lider ACEA pe divizia de autobuze şi autocare

Asociația Producătorilor de Automobile Europeni (ACEA) a numit-o pe Anna Carmo e Silva – Senior Vice President și Head of Scania Buses and Coaches – să prezideze divizia de autobuze și autocare în 2022.

„Autobuzele și autocarele au cea mai mică amprentă de carbon per pasager dintre orice formă de transport rutier motorizat. Ne angajăm pe deplin să îmbunătățim în continuare acest istoric și să creștem oferta noastră de vehicule cu emisii zero”, a spus Anna Carmo e Silva. „Cu toate acestea, infrastructura insuficientă de încărcare și alimentare cu combustibil riscă să constituie o barieră în calea introducerii pe scară largă a noilor tehnologii de autobuz pe piața UE. Regulamentul privind infrastructura pentru combustibili alternativi (AFIR), aflat în prezent în discuție în Parlamentul European și în statele membre, trebuie să abordeze urgent aceste probleme, cu obiective mai ambițioase pentru o infrastructură adecvată”.

ACEA reunește cei cinci principali producători de autobuze și autocare din Europa: Daimler Truck, Iveco Group, MAN, Scania și Volvo Group. Anna Carmo e Silva îi urmează lui Rudi Kuchta, Head of Bus Division la MAN Truck & Bus, în calitate de președinte al Comitetului directorilor generali de autobuze și autobuze al ACEA.

Articole similare

Ad