Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Hellmann Worldwide Logistics se extinde în România prin preluarea Innight Express

Hellmann Worldwide Logistics achiziționează Innight Hungary Kft., cu sediul central în Ungaria și cu o subsidiară în România, la Oradea, și își extinde astfel livrările expres în Europa Centrală și de Est pentru clienții Night Star Express.

„Preluarea Innight Express ne oferă acces la două țări atractive, în ascensiune, pe piața de transport expres de noapte din Europa de Est. Ca parte a achiziției Innight Express, am putut să preluăm toți cei 80 de angajați”, a declarat Willfried Hesselmann, Head of CEP Europa, Hellmann Worldwide Logistics.

Innight Hungary a fost fondat în 2004, în Ungaria, și este specializată pe servicii de transport expres pe timp de noapte, în principal pentru industria auto și cea agricolă. Cei doi acționari ai companiei Innight Hungary, Tamás Aradi și Zoltán Csombok, vor continua să acționeze în calitate de directori generali, astfel încât afacerile operative să continue fără probleme, iar preluarea să nu afecteze clienții. Transportatorul este, de asemenea, reprezentat cu succes pe piața românească de opt ani de filiala Innight România Express de la Oradea. Compania a avut o cifră de afaceri netă în 2020 de 24.228.614 de lei și un profit de 2.072.986 de lei, potrivit datelor înregistrate la Ministerul Finanțelor și consultate de Tranzit.

Articole similare

Ad