Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis semneaza un contract Build-to-Suit cu Prime Cargo

Prologis, Inc. a anuntat astazi semnarea unui contract cu Prime Cargo, o companie daneza de servicii logistice, pentru un spatiu build-to-suit de 11.200 m2 in cadrul parcului industrial Prologis Park Szczecin.
Proprietatea va fi utilizata ca centru de distributie pentru clientii Prime Cargo din regiunea Scandinava. Prologis Park Szczecin ofera acces direct la o retea extinsa de cai rutiere si de transport cu feribotul, ceea ce permite o livrare rapida a marfurilor. Finalizarea cladirii – dezvoltata pe un teren existent al Prologis – este programata in cel de-al treilea trimestru din 2014.
 

“Prologis Park Szczecin este locul ideal pentru companiile care opereaza in Germania sau tarile Scandinave.”, a declarat Ben Bannatyne, managing director si regional head, Prologis Europa Centrala si de Est. “Apropierea de rute de transport majore pozitioneaza parcul intr-o locatie importanta si strategica pentru piata de distributie 3PL.”
Prologis Park Szczecin este un centru de distributie modern, inchiriat in totalitate, situat in partea de nord-vest a Poloniei, cu o suprafata totala de 41.800 m2. Centrul este situat in Goleniów Industrial Park, cu acces de pe autostrada S3, la aproximativ 40 de km est de granita cu Germania si la sapte km de Aeroportul Szczecin-Goleniow. Printre clientii Prologis din acest parc industrial se numara: Swedwood, Rhenus Logistics, KIM HURT si DB Schenker.
Prologis are o prezenta activa in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania) si un portofoliu care cuprinde in total peste 3,6 milioane mp, fiind principalul operator de centre de distributie din Europa Centrala si de Est (la 31 decembrie 2013).

Articole similare

Ad