Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ce trebuie sa faceti daca primiti Access Denied când vreți să vă creați cont pe portalul IMI

Mai mulți transportatori care au intrat pe interfața publică a IMI de creare și depunere a declarațiilor de detașare pentru șoferi ne-au semnalat că s-au confruntat cu primirea unui mesaj de eroare de tipul „Acces Denied”. Ce trebuie să faceți pentru a intra totuși în portal?

Așa cum am informat în urmă cu câteva zile, de pe 24 ianuarie este funcțional portalul de creare a declarațiilor de detașare pentru șoferi. Acesta este disponibilă în toate limbile statelor membre UE la linkul de mai jos: https://www.postingdeclaration.eu

Portalul apare mai întâi în limba engleză, însă meniul se poate schimba în limba română apăsând pe simbolul „EN” din colțul din dreapta sus (limba română este pe coloana a doua, a treia de jos în sus).

Comisia Europeană comunică operatorilor de transport că există o limitare care este uneori prezentă în timpul acestei versiuni inițiale: dacă primiți mesajul „Acces refuzat” (Acces Denied) la prima conectare, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos (în funcție de situația fiecăruia):

1. Utilizatorul a făcut click pe „mergi la contul meu” dar nu a fost niciodată înregistrat pe portal:

A. Doar utilizatorii înregistrați pot accesa portalul. Utilizatorul trebuie să fie proprietarul unui cont de companie sau să fie invitat.

2. Utilizatorul era în curs de creare a unui nou cont de companie:

A. Utilizatorul trebuie să facă click pe „reîncărcați aplicația” în mesajul de eroare și să facă click din nou pe butonul albastru „creați cont”.

b. Problema va fi rezolvată și procesul de creare a companiei va fi reluat.

3. Utilizatorul a fost invitat prin e-mail și a primit eroarea după conectarea cu un cont EU Login:

A. Utilizatorul trebuie să repornească procesul de invitare de la linkul de invitație primit anterior prin e-mail

b. Problema va fi rezolvată și procesul de înregistrare va fi reluat.

Pentru orice întrebări sau asistență, există o pagină de ajutor care poate fi accesată direct pe portal.

Articole similare

Ad