Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

WDP are în lucru proiecte de 92 mil. euro în România anul acesta

WDP România a finalizat investiții de 69 de milioane de euro în 2021 și dezvoltă noi proiecte cu o valoare estimată la 92 milioane euro. Dezvoltatorul belgian va extinde depozitul Pirelli de la Slatina, cu încă 25.000 metri pătrați.

Compania va dezvolta proiecte noi la Buzău, Deva-Călan, Roman, Slatina, Timișoara, investiția totală pentru spațiile ce vor fi dezvoltate fiind estimată la 92 milioane euro. Printre beneficiarii noilor proiecte se numără Metro, Auchan, Profi, Pirelli, arată WDP într-un comunicat remis Tranzit. Depozitul de la Slatina pentru producătorul Pirelli va fi extins cu aproximativ 25.000 mp, în baza unui contract de închiriere pe 15 ani. Investiția, cu un buget estimat de 15 mil. Euro, este planificată să fie finalizată în primul trimestru din 2023.

În ultimul trimestru din 2021, compania a raportat noi achiziții în România la București, Ștefăneștii de Jos și Timișoara.

La finalul lui 2021, WDP a finalizat investiții de 69 mil euro reprezentând 128.553 mp construiți, în Ștefăneștii de Jos, Cluj, Craiova, Paulești. Printre beneficiari se numără Decathlon, LPP, Eobuwie, Profi, Rosi și Metro – extindere.

Pe plan local, WDP are o suprafață brută închiriabilă de 1,23 milioane de metri pătrați în 60 de locații închiriate. România generează randamente ale investițiilor peste media proiectelor din alte state unde WDP este prezent. Compania a investit anul trecut 15 milioane de euro doar în achiziția de terenuri în țara noastră.

Articole similare

Ad