Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Crafter va fi produs in Polonia

Din 2016 noul model Crafter va fi produs intr-o fabrica noua, in Polonia, la Wrze?nia. Astfel, in a doua jumatate a lui 2016 Volkswagen va crea aici circa 2.300 de locuri de munca. Aceasta locatie va fi a doua in Polonia, dupa Poznan, unde este produs modelul Caddy, de o decada deja.
Purtatorul de cuvand al board-ului Volkswagen Commercial Vehicles a aratat ca „experienta noastra n productia Caddy in Polonia a fost excelenta. Iar regiunea Wrze?nia ofera cel mai bun mix in materie de mediu de afaceri, infrastructura si forta de munca“.
 

Decizia de a deschide o noua fabrica este insotita si de schimbari la nivel de conducere. Astfel, de la 1 aprilie, Jens Ocksen, actualmente membru al board-ului Volkswagen Commercial Vehicles, responsabil de productie si logistica va conduce proiectul de productie al Crafter si va deveni membru al board-ului Volkswagen Poznan Sp.z.o.o. Josef Baumert, care ocupa acum functia de director tehnic al Volkswagen Group Rus si directorul fabricii din Kaluga va prelua functia de responsabil pe logistica si productie.
Fabrica din Wrze?nia va beneficia de apropierea de Poznan, din punct de vedere logistic, furnizori si chiar experienta locala. Furnizorii vor fi locati langa fabrica.

Articole similare

Ad