Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noul Renault Trafic continua o poveste de succes

Renault va lansa anul acesta Noul Trafic, continuand astfel o frumoasa poveste de succes materializata in vanzarea a peste 1,6 milioane de vehicule, incepand din 1980 si pana in prezent. vehiculul are un design nou, cu modificari majore atat la exterior cat si la interior. Partea frontala integreaza sigla supradimensionata, plasata vertical si valorizata prin amplasarea pe un fond negru stralucitor, caracteristica noii identitati de marca Renault.
 

Blocurile optice expresive dau o nota de dinamism ansamblului frontal, dominat de grila generoasa a radiatorului si de bandoul lat, in culoarea caroseriei. O alta nota de originalitate este data de parbrizul plonjat, mai inclinat decat la generatia anterioara. Profilul vehiculului este mai dinamic, liniile laterale fiind mai bine conturate. Bara de protectie de mari dimensiuni contribuie la impresia generala de robustete si siguranta.
Noul Trafic vine in 270 de versiuni, 2 variante de inaltime, 2 variante de lungime, versiuni furgon, cabina extinsa, platforma sau vehicul pentru transportul de persoane, si in plus vehiculele adaptate de carosierii specializati, parteneri agreati ai Renault Tech.
Furgonul este echipat cu noul motor 1.6 dCi dezvoltat de Renault, disponibil inclusiv in versiunea cu dubla supraalimentare, ce permite reducerea consumului mediu sub pragul de 6l / 100km, un nou record pentru acest segment. Derivate din blocul 1.6 dCi de ultima generatie dezvoltat de Renault (R9M), aceste motoare dispun de cele mai noi evolutii tehnologice, oferind un consum redus, in conditiile unui confort deplin in utilizare. Sunt disponibile doua versiuni de motorizare: versiunea cu supraalimentare simpla, cu turbosuflanta variabila care permite o economie de peste 1 litru/100km fata de generatia anterioara sau versiunea Twin-Turbo, care permite reducerea consumului la o medie sub pragul de 6l/100km (consum omologat conform reglementarilor in vigoare). Aceste motoare ofera un cuplu important inca de la turatii joase, ceea ce asigura un demaraj eficient si acceleratii puternice chiar si atunci cand vehiculul este complet incarcat.

Articole similare

Ad