Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GXO folosește tehnologia 3D și automatizarea pentru ambalarea personalizată

Firma americană GXO Logistics Inc. a implementat o soluție automată de ambalare, care dimensionează cutiile personalizate în funcţie de conținutul acestora, economisind semnificativ materialele și contribuind la sustenabilitate. Instalația de la sediul GXO Saint-Vulbas din Lyon, Franța, permite companiei să automatizeze complet procesul de pregătire a comenzilor, să crească productivitatea și să reducă costurile, îmbunătățind în același timp experiența consumatorului final.

Instalația, care poate procesa până la 700 de pachete pe oră, scanează și măsoară comanda în 3D, decupează și pliază cartonul pentru o potrivire exactă, apoi cântărește, sigilează și etichetează pachetul înainte de a-l direcționa către transportatorul corespunzător.

Dimensiunea redusă a cutiei, combinată cu colțurile întărite, îmbunătățește durabilitatea și oferă o soluție „gata-pentru-returnare”.

GXO își folosește expertiza tehnică pentru a dezvolta și testa noi funcții cu aceasta instalație din februarie 2020. După testarea finală și instruirea angajaților, GXO utilizează acum instalația la viteză maximă.

GXO Logistics Inc. este cel mai mare furnizor de logistică contractuală din Statele Unite, pe o piață totală adresabilă de 430 de miliarde de dolari, care beneficiază de creșterea rapidă a comerțului electronic, a automatizării și externalizării. Compania colaborează cu clienţi de top la nivel global pentru a rezolva provocări logistice complexe apărute în lanțul de aprovizionare, prin soluții avansate din punct de vedere tehnologic, cu scalabilitate si rapiditate. Sediul corporativ al GXO este în Greenwich, Connecticut, SUA.

Articole similare

Ad