Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Prologis va construi o cladire de 27.000 mp in Wroclaw

Prologis Inc. a anuntat construirea speculativa a unui spatiu logistic modern cu suprafata totala de 27.000 m2 in cadrul Prologis Park Wroclaw V din Polonia.
„Wroclaw este in prezent una dintre cele mai cautate locatii pentru spatii logistice din Polonia cu o rata de disponibilitate foarte scazuta”, a declarat Ben Bannatyne, managing director si regional head, Prologis Central & Eastern Europe.
 

„In ultimii doi ani, au fost finalizate cateva cladiri build-to-suit in Prologis Park Wroclaw V, ceea ce confirma increderea clientilor nostri in cererea tot mai mare pe aceasta piata. Datorita portofoliului nostru de terenuri foarte bine amplasate, avem capacitatea de a initia rapid activitatile de constructie pentru a satisface aceasta cerere.”
Prologis Park Wroclaw V insumeaza peste 90.000 de m2 de spatiu industrial modern ocupat de Eko Holding, Neonet, Tradis si UPM Raflatac. Parcul are un potential suplimentar de dezvoltare de 125.000 m2.
Situat adiacent soselei de centura a orasului Wroclaw, parcul logistic de Clasa A se afla in Nowa Wie? Wroc?awska, la aproximativ 3 kilometri sud-vest de intersectia Wroclaw Bielany dintre drumul national A4 (Berlin-Wroclaw-Ucraina) si autostrada S8/ E67.
Avand o implicare activa in cinci tari din regiune (Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania) si un portofoliu care totalizeaza peste 3.6 milioane m2, Prologis este principalul operator de cladiri de distributie din Europa Centrala si de Est (date valabile la 31 decembrie 2013).

Articole similare

Ad