Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Anul trecut, Gebrüder Weiss Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 40,1 milioane euro

In ciuda crizei economice, Gebrüder Weiss Romania a reusit sa creasca si anul trecut cifra de afaceri cu 15% fata de cea inregistrata in 2012, ajungand la 40.185.054 euro.
Trendul ascendent s-a mentinut si in ceea ce priveste numarul de angajati, portofoliul de clienti, dar si numarul transporturilor efectuate. Astfel, anul trecut compania a organizat 1000 de expeditii zilnice, cu 13% mai mult decat in 2012, ceea ce a adus si o crestere cu 62% a numarului de angajati.
 

In plus, anul trecut a crescut si numarul de clienti din portofoliu, din diverse industrii precum: automotive, IT&C, materiale de constructii, telecomunicatii, oil & gas, FMCG, bunuri de larg consum. „Am intrat pe piata ca un jucator de nisa, furnizand servicii de transport in regim de grupaj si distributie si astazi suntem o organizatie cu acoperire nationala care ofera solutii logistice complexe. Avem inca multe de facut, dar nu uit niciodata de unde am plecat si acest lucru ne da curajul si puterea sa mergem mai departe. Cea mai mare provocare ramane in continuare aceea de a deveni mai buni zi de zi, din toate punctele de vedere”, a declarat Viorel Leca, director general GW Romania.
Anul acesta compania implineste 20 de ani de cand activeaza pe piata romaneasca, fiind prezenta aici din 1994 prin colaborare cu firma Cargolog.
GW are aproximativ 450 de angajati, 31.200 m2 capacitate de depozitare si un portofoliu impresionant de referinte primite in urma implementarii eficiente a unor solutii logistice inteligente pentru clientii sai.

Articole similare

Ad