Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Romania lanseaza noul Transit la conferinta Tranzit

Ford Romania a lansat noul Transit cu ocazia conferintei Tranzit de pe 1 aprilie. Importatorul a expus un Transit in parcarea Crowne Plaza, exceptionalele calitati de incarcare a celui mai nou model Ford si domeniile de utilizare ale acestuia fiind puse in evidenta de o echipa de dansatori profesionisti.
Noul Ford Transit ofera un volum de incarcare intre 0,6 si 15,1 mc si sarcini utile intre 1.282 si 2.280 kg, avand cea mai mare latime de incarcare pe usa laterala din segment: 1,3 m.
 

Ford detine o cota de piata de 10,11% din piata romaneasca de vehicule comerciale mai mici de 6 t greutate maxima autorizata, clasandu-se pe locul al doilea dupa Dacia, cu 13,82%. In 2012, Ford a terminat cu o cota de piata de 12,74% tot dupa Dacia, cu 13,21%.
Cu aceste caracteristici si cu o capacitate de tractare de 3,5 t, un design deosebit si un motor extrem de economic, Ford Transit este si el pretendent la titlul Vanul Anului 2015, pentru care se va bate cu Ford Transit Courier, Fiat Ducato, Iveco Daily, Mercedes-Benz Vito, Nissan NV200 si Opel Vivaro/Renault Trafic.
Castigarea trofeului IVoY 2015 ar insemna un record de neegalat pentru Ford: trei titluri consecutive!

Articole similare

Ad