Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ministrul german al economiei Robert Habeck va patrona premiile IFOY Award 2022

Dr. Robert Habeck, Ministrul Federal al Economiei și al Acţiunilor Climatice din Germania, a preluat patronajul premiilor internaționale pentru intralogistică IFOY Awards, cele mai importante distincţii pentru inovație în acest domeniu. În ultimii zece ani, companii din întreaga lume, de la furnizori de top în intralogistică până la start-up-uri inovatoare, și-au trimis noile produse şi soluţii pentru a concura în competiţia IFOY, cunoscută şi sub numele de „Oscarul intralogisticii”.

Vorbim despre modele noi de stivuitoare și echipamente de tehnologie de depozitare, precum și vehicule de transport fără șofer, roboți, soluții de automatizare sau soluții de depozit holistice – pe scurt, tot ce are de oferit industria intralogistică în ceea ce privește tehnologiile viitoare.

Votul juriului, din care fac parte jurnalişti de renume internaţional şi mass-media logistică de top, este precedată de un audit amplu, cu cicluri de nominalizare şi testare. Cu ocazia Zilelor de testare IFOY, care vor avea loc anul acesta în perioada 18-23 martie, la centrul expozițional Messe Dortmund, dispozitivele și soluțiile nominalizate pentru finală sunt supuse unor teste de conducere şi/sau funcționale personalizate, protocolul de testare IFOY cuprinzând aproximativ 80 de criterii plus evaluare științifică a inovației.

În cadrul IFOY Test Days 2022 va avea loc şi evenimentul „Test Camp Intralogistics”, pentru a treia oară consecutiv. Astfel, între 21 şi 23 martie, sub motto-ul „Spot on Innovation”, în sala de testare vor fi admiși expozanți suplimentari, precum și un public comercial B2B interesat de soluţiile de inovare. Anul acesta, subiectul e-mobilității în depozitul complet automatizat al viitorului este pe ordinea de zi. Numărul de participanți este limitat. Trofeele vor fi decernate pe 30 iunie 2022. Locația ceremoniei de premiere va fi anunțată în curând. Până atunci, rezultatul va rămâne secret – atât pentru finaliști, cât și pentru public.

Articole similare

Ad