Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Garanție extinsă și contract de service pentru utilitarele rulate IVECO

Divizia de autovehicule rulate OK Trucks a IVECO România a ajuns la 744 de unități vândute în 2021, față de 730-740 în 2020, „care oricum a fost un an foarte bun, cu mult peste cei precedenți“, așa cum declară Andrei Gagea, Business Director. Aceste modele provin din trade in, buy back sau de la divizia OK Trucks din întreaga Europă.

OK Trucks oferă garanție extinsă și contracte de întreținere și reparații cu acoperire europeană pentru vehiculele rulate, ceea ce le garantează clienților nu doar o disponibilitate mare a mașinilor, ci și costuri de întreținere predictibile, astfel că unii dintre ei apelează la această soluție de 2-3 ani.

Prețul vehiculelor second-hand vândute în 2021 a crescut față de 2020, dar asta în condițiile în care au fost vândute modele mai noi, de cel mult cinci ani, cu mai puțini kilometri la bord și cu mai multe opționale, iar în anul precedent s-au vândut chiar și mașini produse în 2013 Andrei Gagea crede că disponibilitatea vehiculelor rulate va fi mai redusă în acest an datorită cererii mai mari la nivel european, „dar colegii mei fac eforturi susținute pentru menținerea stocurilor la nivel optim“.

Articole similare

Ad