Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

24/7 ASSISTANCE oferă vaccinare gratuită pentru șoferii de camion aflați în tranzit prin Austria

Pentru a ușura vaccinarea șoferilor nevaccinați din Austria și din străinătate și pentru a-i motiva să se vaccineze, 24/7 ASSISTANCE, cel mai mare furnizor independent de servicii de mobilitate din Europa pentru sectorul vehiculelor comerciale, a organizat un eveniment de vaccinare în cooperare cu DocStop für Europeer eV și provincia Stiria.

„Obligația generală de vaccinare în Austria este o provocare enormă pentru industria transporturilor. Ar putea avea ca efect interzicerea accesului șoferilor de camion care vin din străinătate să intre în țară și, în cel mai rău caz, să pună în pericol lanțurile de aprovizionare”, spune Jarno Bor, Managing Director al 24/7 ASSISTANCE și membru al consiliului DocStop Austria.

Autobuzul va opri la Spedition Frikus Transportlogistik, Industriestraße 30 în 8141 Premstätten miercuri, 23 februarie, între orele 10:30 și 14:30. Compania de expediție este situată în imediata apropiere a A9/E59 și se poate ajunge prin ieșirea 194 Kalsdorf în ambele sensuri.

De la ora 15:15 până la 19:00, autobuzul de vaccinare va opri la Spedition Herbert Temmel, Heinz-Stoiser- Straße 10 în 8200 Gleisdorf. La această stație de lângă E59/E66 se poate ajunge prin ieșirea 161 Gleisdorf-West.

Ambele stații sunt situate în apropierea unor puncte de trecere importante pentru șoferii de camioane din toată Europa. Pe aici trec camioane dinspre Ucraina, Cehia și Slovacia (în nord), precum și din Slovenia, Croația și Serbia (în sud) și din Ungaria, România și Bulgaria care trec prin Stiria în direcția Viena sau spre vest.

Șoferii de camion se pot vaccina gratuit, indiferent de naționalitatea lor și fără a fi nevoie să facă o programare. Vor primi cardul galben de vaccinare. Vaccinarea se face cu vaccin BioNTech/Pfizer. Șoferii vor fi informați în propria limbă națională despre originea vaccinului.

Articole similare

Ad