Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Retailerul danez JYSK inchiriaza 1.200 mp in Colosseum Retail Park

Colosseum Retail Park, dezvoltat de Nova Imobiliare SRL, continua procesul de inchiriere prin atragerea unui nou chirias, retailerul danez JYSK, care va ocupa o unitate de retail de 1.200 mp, programata a-si deschide portile publicului pe 10 aprilie. Tranzactia a fost intermediata de JLL, agentul de inchiriere a proiectului.
Colosseum Retail Park a fost inaugurat in 2011 si ofera 37.500 mp de spatii comerciale. Situat in partea de nord-vest a Bucurestiului, are acces facil atat din centrul orasului cat si de pe centura de nord a capitalei.
 

In prezent, parcul de retail are ca si chiriasi principali Carrefour, singurul magazin de bricolaj care opereaza in Romania Leroy Merlin si Altex. Galeria comerciala situata in cadrul hypermarketului Carrefour include o varietate de mici magazine si furnizori de servicii care fac din Carrefour o destinatie populara pentru cumparatori. Accesul catre Colosseum Retail Park este, de asemenea, foarte bun. Dispunand de 2.300 de locuri de parcare gratuite, o linie de transport in comun de autobuz, doua linii dedicate de transport gratuit, care conecteaza centrul Bucurestiului la Piata Chibrit si Chitila, Colosseum ramane un obiectiv preferat pentru cumparaturi al locuitorilor din cartierele invecinate si pentru cei din restul orasului.
“Acest nou contract de inchiriere cu JYSK este o dovada a increderii in piata de retail din Bucuresti si in special in parcul Colosseum, care devine o destinatie comerciala din ce in ce mai proeminenta. Numarul de vizitatori si vanzarile inregistrate de chiriasi sunt in crestere. De exemplu, doar in aceasta luna, traficul a crescut cu 15% comparativ cu anul trecut. Luand in considerare acesti factori precum si noul contract de inchiriere incheiat cu JYSK, luam in calcul dezvoltarea parcului de retail cu inca 15.000 mp pentru a diversifica oferta de shopping catre clientii nostri”, declara reprezentantul Nova Imobiliare.
“In prezent suntem in discutii avansate cu alti retaileri pentru ocuparea singurei unitati de mari dimensiuni vacante, de 2.200 mp, si negociem contracte de preinchiriere a fazei urmatoare a parcului de retail. Vanzarile foarte bune inregistrate de chiriasii actuali si numarul de vizitatori in crestere, cu o rata ridicata de conversie, a trezit interesul altor retaileri care in mod traditional opereaza pe suprafete de mari dimensiuni in parcurile de retail si care intentioneaza sa aiba o prezenta notabila si in zona de nord- vest a Bucurestiului,” declara Carmen Ravon, directoarea departamentului de retail al JLL, responsabila pentru incheierea acestui contract de inchiriere.
JYSK este un lant international de distributie care comercializeaza „totul pentru casa” si care este detinut de fondatorul original, Lars Larsen cunoscut in Danemarca drept cel mai important comerciant. In prezent, grupul JYSK cuprinde peste 2.100 de magazine in 36 de tari in lume. Cifra anuala de afaceri a grupului este de aproximativ 2,5 miliarde de euro. Cresterea este stabila si controlata, iar personalul total consta din aproape 18.500 de angajati.

Articole similare

Ad