Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

PointPark Poznan, un nou build-to-suit pentru Sofa.com

Pozitia proiectului PointPark Pozna?, una dintre cele mai strategice locatii pentru productie din vestul Poloniei, aduce o noua dezvoltare de tip build-to-suit de 11,252 m2 pentru retailer-ul de mobila on-line, Sofa.com. Noul spatiu va fi folosit atat pentru productie cat si pentru depozitare. Compania va inchiria cladirea de la PointPark Properties (P3), investitor specializat, administrator de active si dezvoltator de spatii pentru depozitare. Deal-ul vine la doar cateva saptamani dupa ce P3 a predat un proiect similar (BTS), in cadrul aceluiasi parc, catre PF Logo Express.
 

Piotr Bzowski, Leasing and Development Director P3 Polonia, a declarat: „Sunt foarte multi factori care fac din PointPark Pozna? o locatie interesanta pentru companiile care doresc sa isi deschida o noua unitate de productie. Parcul are aproximativ 88.000 m2 de spatiu disponibil si are o pozitionare excelenta, cu legaturi catre autostrada si cale ferata, spre restul Poloniei si Europa de Vest. In timp ce alte companii care s-au reclocat recent in partea de vest a Pozna?ului au intampinat dificultati in a gasi angajatii potriviti, zona parcului ofera o forta de munca completa si calificata. Acest lucru este dovedit prin succesul companiilor precum PF Logo Express, CEVA Logistics, DHL, Transpol CI, Hager Polo, Roti Logistica si Norbert Dentressangle, firme instalate deja in cadrul PointPark Pozna? si care au reusit sa atraga personalul de care aveau nevoie”.
Sofa.com vinde on-line mobilier de inalta calitate, precum canapele, scaune si paturi pentru clientii din Europa de Vest, Asia si Statele Unite. Noua fabrica, care va fi prima investitie majora a companiei in Polonia, va fi operata de catre o filiala a Sofa.com – Zaparoh. Constructia cladirii va incepe pana la sfarsitul lunii martie, cu termen de finalizare programat pentru luna septembrie a acestui an. Cladirea va avea 4,386 m2 spatiu de productie, 6,201 m2 spatiu de depozitare si 665 m2 de birouri.

Articole similare

Ad